INNER VISION PHOTOGRAPHY

Γίνε καλλιτέχνης της ζωής σου!
Δημιούργησε το δικό σου μοναδικό έργο!
Φτιάξε την καθημερινότητα σου με βάση τις αξίες
και το προσωπικό σου όραμα!

Λίγα λόγια για μένα

Είμαι η Αγγελική Καστρινέλλη και αγαπώ πολύ την εξερεύνηση και το παιχνίδι. Μου αρέσει να ανοίγομαι στο άγνωστο, να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα, να θέτω ερωτήματα στον εαυτό μου και τους άλλους.

Μάλλον γι αυτό ήταν που από την εφηβεία μου ακόμη, συνδέθηκα τόσο στενά με την τέχνη.
Και πιο συγκεκριμένα με την τέχνη της φωτογραφίας. Εκείνη ήταν που μου έδωσε πρόσβαση σε δύο πράγματα που έντυσαν με νόημα τη ζωή μου: τη σχέση με τον εαυτό μου και τη σύνδεση με τους άλλους.

Μέσα στα χρόνια της επαγγελματικής μου διαδρομής, παράλληλα με τις σπουδές και το καλλιτεχνικό μου έργο, αναζητούσα έναν τρόπο να ανοίξω και στους άλλους τους ορίζοντες που άνοιξε στη δική μου ζωή η τέχνη της φωτογραφίας.

Φαίνεται πως η επιθυμία μου για αυτό ήταν πολύ βαθιά και αληθινή αφού το 2017 η ζωή έφερε στο δρόμο μου ένα μεγάλο δώρο -τη συνάντηση με την Art Therapy. Μία συνάντηση-σταθμό, που με οδήγησε στη δημιουργία της μεθόδου Inner Vision Photography.

Μια μέθοδο που αναδεικνύει τη φωτογραφία σε ένα πολύτιμο οδηγό ευζωίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Μια μέθοδο που μας δείχνει τον τρόπο για να αλλάξουμε την προσωπική μας ιστορία και να την ξαναγράψουμε όπως ακριβώς θέλουμε εμείς.

Μια μέθοδο που μας καθοδηγεί, βήμα-βήμα στη δημιουργία του δικού μας μοναδικού έργου, τόσο στην τέχνη όσο και στη ζωή μας, ωθώντας μας να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας.

Μια μέθοδο που μας γεμίζει με ενθουσιασμό, γνώση, χαρά, δύναμη και αισιοδοξία.

Θα είναι χαρά μου να κάνουμε παρέα το μαγικό ταξίδι που προτείνει η Inner Vision Photography και να σε οδηγήσω στη δημιουργία του δικού σου μοναδικού έργου, τόσο στην τέχνη όσο και στη ζωή σου.

Σε τι μπορεί να με βοηθήσει η μέθοδος Inner Vision Photography;

Η μέθοδος Inner Vision Photography, με τη συνδρομή της Art Therapy, αναδεικνύει τη φωτογραφία, το πιο σύγχρονο και δημοφιλές μέσο έκφρασης της εποχής μας σε έναν πολύτιμο οδηγό αυτογνωσίας και απελευθέρωσης, με τρόπο πολύ ευχάριστο και πολύ δημιουργικό.

Μέσα από πρωτότυπα workshops σε καθοδηγεί, βήμα-βήμα:

🔴 Πώς να αντιμετωπίζεις θετικότερα τη ζωή και να έχεις καλύτερη διάθεση.
🔴 Πώς να αλλάζεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και τις συνήθειες που σε κρατάνε μακριά από τον καλύτερο εαυτό σου.
🔴 Πώς να γίνεις πιο δημιουργικός και εφευρετικός στα θέματα που σε απασχολούν.
🔴 Πώς να εξισορροπείς την λογική με το συναίσθημα (η τέχνη αποδεδειγμένα συμβάλλει στο έπακρο στην αρμονική συνεργασία των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου μας).
🔴 Πώς να αυξάνεις την ενσυναίσθηση και να γίνεσαι λιγότερο επικριτικός και αυστηρός.
🔴 Πώς να αυξάνεις την αυτοπεποίθηση σου και να εκδηλώνεις προς τα έξω τον συναισθηματικά μοναδικό σου εαυτό χωρίς το φόβο του σωστού ή λάθους ή τον φόβο της απόρριψης.

Ποια μεθοδολογία ακολουθούμε στα workshops και με ποιο στόχο;

🔴 Ο κύριος στόχος των workshops της Inner Vision Photography είναι η χαρά του παιχνιδιού, η γνωριμία με τον εαυτό μας και η αλληλεπίδραση με τους άλλους.
🔴 Η διαδρομή που ακολουθούμε δεν εστιάζει τόσο στο αποτέλεσμα, στην όποια «κρίση» δηλαδή των φωτογραφιών μας, αλλά στο τι βιώσαμε κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, αφού αυτό που μας μεταμορφώνει δεν είναι το όποιο αποτέλεσμα πετύχαμε, αλλά η γνώση και η αγάπη που κερδίσαμε στην πορεία. Άλλωστε το να δρούμε είναι από μόνο του το αποτέλεσμα.
🔴 Τα ερωτήματα, το χιούμορ, η ελαφρότητα, ο πειραματισμός, η ελευθερία της έκφρασης, το παιχνίδι, η βιωματική μάθηση είναι το κλίμα μέσα στο οποίο συμβαίνουν τα workshops της Inner Vision Photography.

Eίπαν για την Inner Vision Photography

Μέσα από την Inner Vision Photography κατάλαβα ότι η φωτογραφία είναι πραγματικά μια μαγική τέχνη!

Γιάννης
Μέσα από την Inner Vision Photography έμαθα πώς να αντιμετωπίζω θετικότερα τη ζωή και να έχω καλύτερη διάθεση. Άρχισα να βλέπω τα πράγματα πιο σφαιρικά και να βρίσκω πιο εύκολα λύσεις για τα θέματα που με απασχολούσαν

Αφροδίτη
Κατάλαβα ότι μοιάζω με τους άλλους περισσότερο από όσο διαφέρω. Κι ότι πολλές φορές τα πράγματα που δεν μου αρέσουν στους άλλους είναι πράγματα που έχω κι εγώ και απλά δεν θέλω να τα δω. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως όλα αυτά θα τα μάθαινα μέσα από φωτογραφίες που τραβούσα χωρίς να έχω κάτι στο μυαλό μου! Έμαθα, όμως, μέσα από τα Workshops πως τελικά όσο πιο ασυνείδητα κάνουμε κάτι τόσο πιο πολλά μαθαίνουμε για μας!

Έλενα
Νιώθω πως με βοήθησε να είμαι λιγότερο επικριτικός και αυστηρός τόσο με τον εαυτό μου όσο και με τους άλλους.

Γιώργος
Δεν πίστευα ποτέ πως οι φωτογραφίες που τραβούσα χωρίς καμιά σκέψη θα αποκάλυπταν τόσα πολλά για τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τα όσα είχα κρυμμένα κάτω από το χαλί μου!

Βασιλική
Οι ασκήσεις που κάναμε στα Workshops με βοήθησαν πολύ να καταλάβω το πόσο ο τρόπος που έβλεπα τα πράγματα γινόταν εμπόδιο για να φέρω τα αποτελέσματα που ήθελα στη ζωή μου.

Ιωάννα
Νιώθω πως αυξήθηκε η αυτοπεποίθησή μου και πως τώρα εκδηλώνομαι πιο εύκολα προς τα έξω αφού νιώθω λιγότερο φόβο στο να κάνω λάθος ή στο ότι σε κάποιους μπορεί και να μην αρέσει αυτό που είμαι ή αυτό που δημιουργώ!

Καλλιόπη
Η Inner Vision Photography είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός τέχνης και θεραπείας! Δημιουργείς το δικό σου καλλιτεχνικό έργο και παράλληλα παίρνεις μαθήματα ευζωίας και προσωπικής ανάπτυξης! Σε ευχαριστώ Αγγελική γι αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Χριστίνα
Νιώθω πως τώρα καταλαβαίνω περισσότερο τους άλλους και οι άλλοι εμένα.

Εύα
Ένα πανέμορφο ταξίδι που με γέμισε με ενθουσιασμό και με ώθησε να κάνω όνειρα για τη ζωή μου

Βασίλης
Η Inner Vision Photography μου έδειξε το πώς μπορώ να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου, τόσο στην καλλιτεχνική όσο και στην προσωπική μου ζωή!

Άννα
Μέσα από την Inner Vision Photography ένιωσα ότι το βλέμμα μου ξύπνησε κι άρχισα να παρατηρώ πράγματα που πριν ούτε καν τα έβλεπα

Ελένη
Η Αγγελική με τη ζεστασιά και την υποστήριξή της με ενθάρρυνε να τολμήσω να εκτεθώ και να ανακαλύψω τα ταλέντα και τις δεξιότητες που δεν ήξερα ότι είχα. Μέσα από τα ατομικά Workshops που έκανα δημιούργησα το δικό μου φωτογραφικό έργο και έκανα την πρώτη ατομική μου έκθεση!

Βρισηίδα
Οι ασκήσεις που κάναμε στα Workshops μου έμαθαν πολλά μικρά μυστικά για να κάνω την καθημερινότητά μου πιο όμορφη και πιο δημιουργική

Δέσποινα

Στοιχεία επικοινωνίας

Καστρινέλλη Αγγελική
Νορντάου 16, 11474 Αθήνα
2106444800, 6979419494
aggeliki_kastrinelli@yahoo.com

Ποιος είδε το πραγματικό δάσος;Δευτέρα 28/11/22 | 17.00-20.00

Η τέχνη της φωτογραφίας έρχεται να μας δείξει τον τρόπο που η διαφορετική οπτική, αντί να μας ωθεί στη σύγκριση και τον ανταγωνισμό, μπορεί να γίνει το μέσο που θα μας απελευθερώσει από το φόβο της αρνητικής κριτικής και της επίκρισης.